Sploder Forums

Sploder Archives => Sploder Mainsite Archives => Bugs => Topic started by: alexrobert on June 15, 2012, 10:20 am

Title: Sploder Don't Work with Mozilla
Post by: alexrobert on June 15, 2012, 10:20 am
I can't see pubs, can't play to a game, can't read my messages, ...
Title: Sploder Don't Work with Mozilla
Post by: Jaggerto on June 15, 2012, 10:59 am
When did you download Mozilla?
Title: Sploder Don't Work with Mozilla
Post by: jeff385 on June 15, 2012, 11:06 am
Maybe you haven't upgraded or activated your Flash Player and other plug-ins.
Title: Sploder Don't Work with Mozilla
Post by: Cyclone43 on June 15, 2012, 11:53 am
It can't just be your browser. I use Mozilla and sploder works fine.
Title: Sploder Don't Work with Mozilla
Post by: alexrobert on June 15, 2012, 02:23 pm
Posted By: jeff385Maybe you haven't upgraded or activated your Flash Player and other plug-ins.

I have all updated and all is good . ( google chrome work )
Title: Sploder Don't Work with Mozilla
Post by: alexrobert on June 15, 2012, 02:24 pm
Posted By: JaggertoWhen did you download Mozilla?

I have updated it today ( it's mozilla 13 )
Title: Sploder Don't Work with Mozilla
Post by: alexrobert on June 15, 2012, 02:26 pm
Posted By: Cyclone43It can't just be your browser. I use Mozilla and sploder works fine.

but internet explorer and google chrome works :/ !
Title: Sploder Don't Work with Mozilla
Post by: alexrobert on June 15, 2012, 02:27 pm
Posted By: Cyclone43It can't just be your browser. I use Mozilla and sploder works fine.

by the way I have used mozilla every times for sploder and the bug is come yesterday
Title: Sploder Don't Work with Mozilla
Post by: JJS on June 15, 2012, 07:48 pm
It didn't work for me a few times, but I just stick to Chrome for now.
Title: Sploder Don't Work with Mozilla
Post by: Thebluefire2011 on June 15, 2012, 10:41 pm
Mozilla Firefox? Sploder works normally.
Title: Sploder Don't Work with Mozilla
Post by: alexrobert on June 16, 2012, 02:06 pm
bump
Title: Sploder Don't Work with Mozilla
Post by: Image on June 17, 2012, 01:08 am
It's the version of your Flash player. After updating it (which is free), clear your cache and try to launch Sploder.
Title: Sploder Don't Work with Mozilla
Post by: alexrobert on June 17, 2012, 03:44 am
Posted By: theimageC'est la version de votre lecteur Flash.Après sa mise à jour (qui est gratuit), effacer le cache et essayer de lancer Sploder.

I have the last version ( 11. ... ) I udated it yesterday !
Title: Sploder Don't Work with Mozilla
Post by: JJS on June 17, 2012, 03:57 am
Posted By: alexrobert
Posted By: theimageC'est la version de votre lecteur Flash.Après sa mise à jour (qui est gratuit), effacer le cache et essayer de lancer Sploder.

I have the last version ( 11. ... ) I udated it yesterday !


You might be more then one update behind. In which case you need to update it again, and maybe again.
Title: Sploder Don't Work with Mozilla
Post by: alexrobert on June 17, 2012, 04:58 am
Posted By: jackjoshseb
Posted By: alexrobert
Posted By: theimageC'est la version de votre lecteur Flash.Après sa mise à jour (qui est gratuit), effacer le cache et essayer de lancer Sploder.

I have the last version ( 11. ... ) I udated it yesterday !


You might be more then one update behind. In which case you need to update it again, and maybe again.

I have made it and it's always the same .
don't forget : chrome works
Title: Sploder Don't Work with Mozilla
Post by: alexturner2002 on June 17, 2012, 05:33 am
I have Firefox and it works perfectly normally.
Title: Sploder Don't Work with Mozilla
Post by: theravicale on June 17, 2012, 03:57 pm
I have the most recent ff beta and sploder works fine, what addons do you have installed, do you have the adobe flash plugin?
Title: Sploder Don't Work with Mozilla
Post by: alexrobert on June 18, 2012, 10:46 am
Posted By: ravicalesaltI have the most recent ff beta and sploder works fine, what addons do you have installed, do you have the adobe flash plugin?

I have adobe flash player on my computer but I don't see it on the firefox ...
Title: Sploder Don't Work with Mozilla
Post by: alexrobert on June 18, 2012, 02:56 pm
it's because I had firefox 13.00.0.0.0.0.0.0.0. ... and I have now 13.00.01
the bug was on all the firefox 13 .
Title: Sploder Don't Work with Mozilla
Post by: alexrobert on June 18, 2012, 03:00 pm
Posted By: alexrobertit's because I had firefox 13.00.0.0.0.0.0.0.0. ... and I have now 13.00.01
the bug was on all the firefox 13 .

noooooooooooooo , it's work just 10 seconds :'(
Title: Sploder Don't Work with Mozilla
Post by: G1 on July 18, 2012, 11:48 am
Moxilla Firefox is very slow because many people enter in this website.It will be better if you use google chrome or Opera because they are fast.
Title: Sploder Don't Work with Mozilla
Post by: wweandmetalmusic on July 21, 2012, 05:57 am
Posted By: gerald123Moxilla Firefox is very slow because many people enter in this website.It will be better if you use google chrome or Opera because they are fast.


Stop bumping old threads.
Title: Sploder Don't Work with Mozilla
Post by: Jackboymogura123 on July 22, 2012, 05:53 pm
I use Firefox and it works for me...
Title: Sploder Don't Work with Mozilla
Post by: patelio03 on July 26, 2012, 02:43 am
I use Firefox and everything works.
Title: Sploder Don't Work with Mozilla
Post by: Halo on July 27, 2012, 07:13 am
Posted By: patelio03I use Firefox and everything works.


Yesh. I'm using it now.
Title: Sploder Don't Work with Mozilla
Post by: Feskilix on July 27, 2012, 02:28 pm
It works fine. I only use Firefox.
Title: Sploder Don't Work with Mozilla
Post by: Thebluefire2011 on July 28, 2012, 05:06 pm
Posted By: gerald123Moxilla Firefox is very slow because many people enter in this website.It will be better if you use google chrome or Opera because they are fast.
Neva! It works epicly for me
Title: Sploder Don't Work with Mozilla
Post by: Thebluefire2011 on July 28, 2012, 05:06 pm
Posted By: patelio03I use Firefox and everything works.
Same here
Title: Sploder Don't Work with Mozilla
Post by: Thebluefire2011 on July 28, 2012, 05:06 pm
14.0.1 is mah version
Title: Re: Sploder Don't Work with Mozilla
Post by: theravicale on August 06, 2012, 08:08 pm
<blockquote><cite>Posted By: ravicalesalt</cite>I have the most recent ff beta and sploder works fine, what addons do you have installed, do you have the adobe flash plugin?</blockquote>
I have adobe flash player on my computer but I don't see it on the firefox ...
Download the plugin while in ff, just having it on your computer doesn't always help, you need a copy in its plugins folder.

Moxilla Firefox is very slow because many people enter in this website.It will be better if you use google chrome or Opera because they are fast.
That would mean that the whole site would be slow, the browsers wouldn't have an effect on it. Performancewise, chrome and firefox are roughly equal, opera is slightly faster, I just like ff for its modability.
Title: Re: Sploder Don't Work with Mozilla
Post by: Halo on August 20, 2012, 05:35 pm
If you can't fix it then go to chrome.