Sploder Forums

General Category => General => Topic started by: X on June 07, 2013, 05:52 pm

Title: Moving Graphics
Post by: X on June 07, 2013, 05:52 pm
Right Now, I am building an extremely detailed & action packed physics game. I made 4 layers, but it won't move as a graphic. Why Not?
Title: Re: Moving Graphics
Post by: marvelwilliam on June 07, 2013, 05:57 pm
Are all four layers different?
Title: Re: Moving Graphics
Post by: X on June 07, 2013, 06:00 pm
Are all four layers different?
Yes. I found out that you use the frames at the bottom, but they aren't accessible to me for some reason. I can't make a new frame.
Title: Re: Moving Graphics
Post by: marvelwilliam on June 07, 2013, 06:20 pm
Yes. I found out that you use the frames at the bottom, but they aren't accessible to me for some reason. I can't make a new frame.
Can't really help you there =\
Title: Re: Moving Graphics
Post by: Thebluefire2011 on June 07, 2013, 06:23 pm
Yes. I found out that you use the frames at the bottom, but they aren't accessible to me for some reason. I can't make a new frame.
60x60 graphics don't support animation.
Title: Re: Moving Graphics
Post by: X on June 07, 2013, 07:19 pm
60x60 graphics don't support animation.
:o Dang!