Author Topic: PROBLEM WITH WATER IN ARCADE CREATOR!!!!!!!!!!!!  (Read 56 times)

Offline greatgamezinc

  • Turret
  • Posts: 69
  • Karma: +4/-0
  • Derp it like this, yall!
    • View Profile
    • Youtoob
PROBLEM WITH WATER IN ARCADE CREATOR!!!!!!!!!!!!
« on: June 25, 2013, 12:41 pm »
SOMEONE HELP WITH THE ARCADE FIRST IT WAS WORKING FIND THEN THE WATER WENT DOWN? I HAD NO LINKS OR ANY THING!!!!SO THEN I MADE IT HIRE AND IT WENT DOWN AGAIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! >:D >:D >:D >:( >:( >:(
 

Offline YourFriendlyGuy

  • Turret
  • Posts: 86
  • Karma: +1/-0
  • Up to game making, for the heck of it.
    • View Profile
    • Sploder Main Site
Re: PROBLEM WITH WATER IN ARCADE CREATOR!!!!!!!!!!!!
« Reply #1 on: June 25, 2013, 05:27 pm »
SOMEONE HELP WITH THE ARCADE FIRST IT WAS WORKING FIND THEN THE WATER WENT DOWN? I HAD NO LINKS OR ANY THING!!!!SO THEN I MADE IT HIRE AND IT WENT DOWN AGAIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! >:D >:D >:D >:( >:( >:(

First of all, you need to calm down. Im sure its just a minor bug, the movement in the Retro Arcade - Creator Mode, is poorly bad.

Here is what to do:

1. Look around the map for anything called 'Link Logic'.

2. If There is Link Logic on your level, remove it.

3. If the water keeps draining, dont freak out, take a deep breath, and ask a moderator.

I hope this helped you.
Hehehehe, i will never lose!
 

Offline greatgamezinc

  • Turret
  • Posts: 69
  • Karma: +4/-0
  • Derp it like this, yall!
    • View Profile
    • Youtoob
Re: PROBLEM WITH WATER IN ARCADE CREATOR!!!!!!!!!!!!
« Reply #2 on: June 25, 2013, 08:01 pm »
ok,excuse me for the anger. theres no link logic only the links but nun of them are conected to water.
 

Offline YourFriendlyGuy

  • Turret
  • Posts: 86
  • Karma: +1/-0
  • Up to game making, for the heck of it.
    • View Profile
    • Sploder Main Site
Re: PROBLEM WITH WATER IN ARCADE CREATOR!!!!!!!!!!!!
« Reply #3 on: June 25, 2013, 08:13 pm »
ok,excuse me for the anger. theres no link logic only the links but nun of them are conected to water.

No? Hmm, i tried helping, ask a moderator why its happening. I hope i helped... again.
Hehehehe, i will never lose!
 

Offline Kurt

  • Cruiser
  • *
  • Posts: 438
  • Karma: +22/-0
  • I'm ch3ck
    • View Profile
Re: PROBLEM WITH WATER IN ARCADE CREATOR!!!!!!!!!!!!
« Reply #4 on: June 26, 2013, 04:34 pm »
Take a screenshot of the problem.
12 Bronze
7 Silver
B. 1 Soul Sword
B. 1 Flare Jinx
S. Shell Axe
3 Shadow Bars
2 Fish
1 Chest