Author Topic: I think I have been hacked or something. Please help!  (Read 326 times)

Offline JimbobDelly13

  • Speeder
  • Posts: 181
  • Karma: +5/-0
    • View Profile
I think I have been hacked or something. Please help!
« on: June 06, 2013, 05:54 am »
I am not sure if I have been hacked or if it is a big or what but I recently published a game called AWESOMEST THEME PARK IN SPLODER and I added quite a lot of signs and generals to it and they all say lots of different things. But the point I'm trying to get to is that when I published it every single sign and general said just one thing- '0'. I have no idea why this happened but I would appreciate if someone could give me an explanation. Thank, JD 13.
 

Offline Pai

  • smol potato
  • Mortar
  • ***
  • Posts: 3,825
  • Karma: +202/-0
  • tutturu!
    • View Profile
Re: I think I have been hacked or something. Please help!
« Reply #1 on: June 06, 2013, 06:03 am »
I tested it, it seemed to be fine for me.
 

Offline alon

  • General
  • Bugmeister
  • *****
  • Posts: 25,436
  • Karma: +1614/-0
    • View Profile
    • Sploder
Re: I think I have been hacked or something. Please help!
« Reply #2 on: June 06, 2013, 09:30 am »
You probably accidentally did something with the new creator in the old creator. Just reset all the text. =)
 

Offline JimbobDelly13

  • Speeder
  • Posts: 181
  • Karma: +5/-0
    • View Profile
Re: I think I have been hacked or something. Please help!
« Reply #3 on: June 06, 2013, 06:36 pm »
Ok I will try to play it again and if it still don't work properly I'll try publishing it again. Thank for the help I appreciate it.