Author Topic: OFFICIAL New Arcade Creator Bugs  (Read 3508 times)

Offline Brocky

  • KrewLife
  • General
  • Mogura
  • *****
  • Posts: 33,028
  • Karma: +412/-0
  • Im Brocky
    • View Profile
Re: OFFICIAL New Arcade Creator Bugs
« Reply #30 on: January 29, 2013, 02:10 am »
You can't delete levels, only add them that's a bug for sure!

Left click it and hold and then an x will appear on the top right. It's made for mobiles so we need to act like we are on mobile. :)
 

Offline jb2000

  • Turret
  • Posts: 69
  • Karma: +1/-0
  • I am nearly 13 years old!
    • View Profile
Re: OFFICIAL New Arcade Creator Bugs
« Reply #31 on: January 29, 2013, 04:40 am »
I don't know, i don't really know how to use mobiles???
JAMES ::) =^.^= .meow.
 

Offline jb2000

  • Turret
  • Posts: 69
  • Karma: +1/-0
  • I am nearly 13 years old!
    • View Profile
Re: OFFICIAL New Arcade Creator Bugs
« Reply #32 on: January 29, 2013, 04:52 am »
I figured it out! Thank you :P
JAMES ::) =^.^= .meow.
 

Offline Raider

  • Mortar
  • ***
  • Posts: 3,840
  • Karma: +315/-0
  • Proud SCOURGE Lieutenant
    • View Profile
Re: OFFICIAL New Arcade Creator Bugs
« Reply #33 on: January 29, 2013, 11:11 am »
When you make the boss talk it dosn't fit in the box
300th thank~ Alonnesix
GIFSoup
 

Offline lordeldar

  • Soldier
  • Heavy Cruiser
  • ****
  • Posts: 10,386
  • Karma: +260/-0
    • View Profile
Re: OFFICIAL New Arcade Creator Bugs
« Reply #34 on: January 29, 2013, 11:33 am »
I'm getting a lot of reports of this. So weird that I've not experienced this issue. Actually, it happened once but I was not able to replicate it. Durn persnickety bugs!
Press "I'm Stuck" and then resume. This causes this problem for me

Achievements:
53 features (57 including collabs)
MSM
Reviewer
Editor
Soldier
Voted best Private of 2011
Voted best MSM of 2012 and 2013
Voted best Lt of 2014
 

Offline Mr. Black Hole

  • Your Engineer
  • Soldier
  • Disruptor
  • ****
  • Posts: 7,067
  • Karma: +589/-0
    • View Profile
Re: OFFICIAL New Arcade Creator Bugs
« Reply #35 on: January 29, 2013, 03:17 pm »
Geoff, please look at this:


I wanted to delete one with touch it, but It was freeze.
I can't click on the biggest enemie, and it's literally glued on the computer.
 

Offline Mr. Black Hole

  • Your Engineer
  • Soldier
  • Disruptor
  • ****
  • Posts: 7,067
  • Karma: +589/-0
    • View Profile
Re: OFFICIAL New Arcade Creator Bugs
« Reply #36 on: January 29, 2013, 03:39 pm »
Tell me if you don't undestand that @Geoff, then I'll make a video :-)
 

Offline amdri

  • Heavy Cruiser
  • ****
  • Posts: 12,953
  • Karma: +873/-0
  • g wiz
    • View Profile
Re: OFFICIAL New Arcade Creator Bugs
« Reply #37 on: January 29, 2013, 06:02 pm »
when I place water etc: 5 blocks wide and 1 block high and put a snorkly monster in the water when you actually play the game the snorkly monster goes in the air and back down under the ground and then in the sky again and keeps doing that.
when i hit the bong, i am going to willy wonkers elevator.
 

Offline freefallsonic

  • Guard
  • **
  • Posts: 715
  • Karma: +10/-0
  • N/A
    • View Profile
    • http://nyanit.com/forums.sploder.com/index.php?action=profile
Re: OFFICIAL New Arcade Creator Bugs
« Reply #38 on: January 29, 2013, 10:12 pm »
With Grass you go through the concrete and the boss you go right through him.
/\
                                   ,'  `.
                                 ,'      `.
                              ,-'          `-.
                             \                /
                              \              /
                               \
 

Offline Raider

  • Mortar
  • ***
  • Posts: 3,840
  • Karma: +315/-0
  • Proud SCOURGE Lieutenant
    • View Profile
Re: OFFICIAL New Arcade Creator Bugs
« Reply #39 on: January 30, 2013, 03:03 am »
When you make the boss talk it dosn't fit in the box
300th thank~ Alonnesix
GIFSoup
 

Offline freefallsonic

  • Guard
  • **
  • Posts: 715
  • Karma: +10/-0
  • N/A
    • View Profile
    • http://nyanit.com/forums.sploder.com/index.php?action=profile
Re: OFFICIAL New Arcade Creator Bugs
« Reply #40 on: January 30, 2013, 03:30 am »
/\
                                   ,'  `.
                                 ,'      `.
                              ,-'          `-.
                             \                /
                              \              /
                               \
 

Offline Raider

  • Mortar
  • ***
  • Posts: 3,840
  • Karma: +315/-0
  • Proud SCOURGE Lieutenant
    • View Profile
Re: OFFICIAL New Arcade Creator Bugs
« Reply #41 on: January 30, 2013, 12:15 pm »
Err, do you mind?
300th thank~ Alonnesix
GIFSoup
 

Offline Techno

  • Mortar
  • ***
  • Posts: 2,864
  • Karma: +128/-0
  • Rawr =D
    • View Profile
Re: OFFICIAL New Arcade Creator Bugs
« Reply #42 on: January 30, 2013, 01:07 pm »
When I laded my game, I added another level clicked on it, then all my levels vanished and it said" to create the FiRST level etc"
Main Project: Conquest

Game in progress:
Conquest
Diversion I
Frigate










(•_•)
<) )╯ all the single ladies
./ \.

( •_•)
\( (> all the single ladies
./ \.

(•_•)
<) )╯
./ \. oh oh oh


Features: 0
Latest feature: N/A
Latest full game: http://www.sploder.com/publish.php?s=d003ivm4
 

Offline Princess Matty

  • Derpnut
  • Centipede
  • *****
  • Posts: 17,106
  • Karma: +722/-0
  • Mat7772 here. =)
    • View Profile
Re: OFFICIAL New Arcade Creator Bugs
« Reply #43 on: January 30, 2013, 07:31 pm »
http://www.sploder.com/?s=d003c6l3

look at the water. It happens when I make very deep pools of water.
hi
 

Offline empirestatebuild

  • Mortar
  • ***
  • Posts: 4,167
  • Karma: +308/-0
  • Wataschita L dese...
    • View Profile
Re: OFFICIAL New Arcade Creator Bugs
« Reply #44 on: January 31, 2013, 04:46 am »
In the game im working on i made a player that has to climb up a mountain using birds and when he does birds follow him through the mountain!!!!!

EXTERMINATE!
EXTERMINATE!
 

Offline Princess Matty

  • Derpnut
  • Centipede
  • *****
  • Posts: 17,106
  • Karma: +722/-0
  • Mat7772 here. =)
    • View Profile
Re: OFFICIAL New Arcade Creator Bugs
« Reply #45 on: February 01, 2013, 02:17 am »
In the game im working on i made a player that has to climb up a mountain using birds and when he does birds follow him through the mountain!!!!!
The birds are made to do that, or at least I think.
hi
 

Offline geoff

  • Administrator
  • Mortar
  • *****
  • Posts: 4,232
  • Karma: +2342/-0
    • View Profile
Re: OFFICIAL New Arcade Creator Bugs
« Reply #46 on: February 01, 2013, 12:54 pm »
Yes, birds always follow you.  They hover over you to make jumping difficult.
 

Offline tedbear2

  • Disruptor
  • ****
  • Posts: 5,109
  • Karma: +29/-0
  • You have done well, young grasshopper.
    • View Profile
Re: OFFICIAL New Arcade Creator Bugs
« Reply #47 on: February 01, 2013, 01:15 pm »
when you try to add health inside a tunnel, the tunnel is replaced with solid ground.
Now that's agreed, join my Forum: www.splodgeforums.proboards.com

And now a word from our sponsors;
 

Offline Prince Daydream

  • literally 500 IQ
  • Disruptor
  • ****
  • Posts: 5,467
  • Karma: +454/-0
    • View Profile
    • Meh Instagram
Re: OFFICIAL New Arcade Creator Bugs
« Reply #48 on: February 01, 2013, 05:12 pm »
Whenever I test a game, I find that if you go too far to the right of the screen, and want to back to the left, you can't.
 

Offline geoff

  • Administrator
  • Mortar
  • *****
  • Posts: 4,232
  • Karma: +2342/-0
    • View Profile
Re: OFFICIAL New Arcade Creator Bugs
« Reply #49 on: February 02, 2013, 03:47 am »
when you try to add health inside a tunnel, the tunnel is replaced with solid ground.

Well, since a tunnel is an item, it is replaced if you place an item in the same place. You can add health if you place it one grid space to the right or left of the center of the tunnel.
 

Offline freefallsonic

  • Guard
  • **
  • Posts: 715
  • Karma: +10/-0
  • N/A
    • View Profile
    • http://nyanit.com/forums.sploder.com/index.php?action=profile
Re: OFFICIAL New Arcade Creator Bugs
« Reply #50 on: February 02, 2013, 03:56 am »
Geoff you go through the grass in retro like i placed a jump and i fell and i could jump through the grass
/\
                                   ,'  `.
                                 ,'      `.
                              ,-'          `-.
                             \                /
                              \              /
                               \
 

Offline freefallsonic

  • Guard
  • **
  • Posts: 715
  • Karma: +10/-0
  • N/A
    • View Profile
    • http://nyanit.com/forums.sploder.com/index.php?action=profile
Re: OFFICIAL New Arcade Creator Bugs
« Reply #51 on: February 02, 2013, 03:59 am »
Also, Please fix these bugs you have accidently done: When i place baddies inside a tunnel they dissapear! Please add more bosses please.
/\
                                   ,'  `.
                                 ,'      `.
                              ,-'          `-.
                             \                /
                              \              /
                               \
 

Offline Mr. Black Hole

  • Your Engineer
  • Soldier
  • Disruptor
  • ****
  • Posts: 7,067
  • Karma: +589/-0
    • View Profile
Re: OFFICIAL New Arcade Creator Bugs
« Reply #52 on: February 02, 2013, 06:59 am »
Ok...
Whenever I try to play a game, and I beat the first level (not the stages), it isn't allow me to click 'countinue'.
« Last Edit: February 02, 2013, 02:15 pm by blackhole2 »
 

Offline Transcendent

  • Disruptor
  • ****
  • Posts: 5,298
  • Karma: +428/-0
  • Religious Reviews/Religious2
    • View Profile
Re: OFFICIAL New Arcade Creator Bugs
« Reply #53 on: February 02, 2013, 01:37 pm »
When you are playing a private game,and you beat level 1,you can't get to level 2,it won't let you click continue


-17 gold
1 conqueror armor
 

Offline geoff

  • Administrator
  • Mortar
  • *****
  • Posts: 4,232
  • Karma: +2342/-0
    • View Profile
Re: OFFICIAL New Arcade Creator Bugs
« Reply #54 on: February 02, 2013, 02:28 pm »
Ok...
Whenever I try to play a game, and I beat the first level (not the stages), it isn't allow me to click 'countinue'.

Thanks for reporting this. This should now be fixed.
 

Offline El Cielo Primo [Chloride]

  • Launcher
  • ***
  • Posts: 1,577
  • Karma: +211/-0
  • I am Chloride. The original.
    • View Profile
    • hoos.createaforum.com
Re: OFFICIAL New Arcade Creator Bugs
« Reply #55 on: February 02, 2013, 02:35 pm »
You cannot get through level 1 in some games...  :(
 

Offline Mr. Black Hole

  • Your Engineer
  • Soldier
  • Disruptor
  • ****
  • Posts: 7,067
  • Karma: +589/-0
    • View Profile
Re: OFFICIAL New Arcade Creator Bugs
« Reply #56 on: February 02, 2013, 02:54 pm »
Last one, I promise, lol.
If you put a tunnel on a small hill, it will automatically push you down.

 

Offline geoff

  • Administrator
  • Mortar
  • *****
  • Posts: 4,232
  • Karma: +2342/-0
    • View Profile
Re: OFFICIAL New Arcade Creator Bugs
« Reply #57 on: February 02, 2013, 05:06 pm »
Last one, I promise, lol.
If you put a tunnel on a small hill, it will automatically push you down.



Yeah, don't make them like that.
 

Offline geoff

  • Administrator
  • Mortar
  • *****
  • Posts: 4,232
  • Karma: +2342/-0
    • View Profile
Re: OFFICIAL New Arcade Creator Bugs
« Reply #58 on: February 02, 2013, 05:07 pm »
You cannot get through level 1 in some games...  :(

This has been fixed. Please verify!
 

Offline Mr. Black Hole

  • Your Engineer
  • Soldier
  • Disruptor
  • ****
  • Posts: 7,067
  • Karma: +589/-0
    • View Profile
Re: OFFICIAL New Arcade Creator Bugs
« Reply #59 on: February 02, 2013, 05:28 pm »
Yeah, don't make them like that.
Ok, lol.